چرا امام زمان (عج) غریب است؟
یکی دیگر از اساسی ترین راه های تعمیق باورها و ارتقای انگیزه های معنوی افراد، برای ورود به جریان فعال سازی مساجد شیعه در آخرالزمان، درک درست شرایط کنونی جبهه حق و نیز احساس خطر دشمن در جنگ نرم است.
هر چند در آخر الزمان، حفظ دین، درست مثل قرار گرفتن گلوله آتش در کف دست می باشد و بر اساس آموزه های دینی، مؤمنان در آخرالزمان، به تعداد انگشتان دست می رسند و درست مثل کبریت احمر، کمیاب و نادر خواهند شد، اما این شرایط و این اوصاف، باز هم چیزی از وظیفه ما کم نمی کند و دلیل موجهی برای کم کاری های ما نخواهد بود.
یادمان باشد که امروز، دشمن در جنگ نرم، به صورت تمام عیار به مصاف ما آمده است و خطر اکنون به صورت واقعا جدی در کمین دین خداست. اکنون دیگر تعداد گروه ها و کانون هایی که با هدف گمراهی جوانان و نوجوانان و انحرافشان از راه راست تشکیل شده اند، غیر قابل شمارش شده است. از یک طرف، فرقه های نوظهور و عرفان های کاذ ب، از سوی دیگر، شیطان پرستی و انحرافات عقیدتی و از دیگر سو، تبلیغ پر حجم مکاتب و ادیان غیر اسلامی و سایر تفکرات الهادی در جای جای کشور عزیزمان ایران، به بالاترین حد ممکن در طول تاریخ رسیده است.
اینک در سرتاسر بلاد اسلام، دشمنان راه خدا، بساطشان را درست مثل بازار مکاره گسترانیده اند و گروه های تبشیری مسیحی در محله های شهرهای بزرگ، کلیسای محلی می سازند تا دسترسی به کلیسا در کشور، مثل دسترسی به مسجد، آسان و ممکن شود.
فساد اخلاقی در شهرها رو به گسترش است، اعتیاد به انواع و اقسام مواد مخدر و روان گردان، سست شدن بنیان خانواده ها، زیاد شدن تعداد پسران دختر نما و دختران پسر نما، افزایش زورگیری ها و حوادث، همه و همه، زنگ خطرهایی جدی برای مدافعان راه حق و حقیقت و انسانهای رسالت مند و مسئول به شمار می آیند.
به گزارش برخی رسانه ها، امروز دیگر در بعضی از شهرک های اقماری شهرهای بزرگ، تعداد آنتن های ماهواره بر روی پشت بام ها حتی بیشتر از تعداد واحدهای مسکونی آن شهرک ها شده است. همچنین برخی از مسئولان امر گزارش می دهند که سن استفاده از لوازم آرایش در کشور، به دختران راهنمایی و سالهای چهارم و پنجم دبستان رسیده است و تاسف بارتر اینکه امروزه دیگر استفاده از لوازم آرایش در بین پسران جوان هم به سرعت رو به افزایش است.
حال بر این اساس، سوال اینجاست که آیا اینها همه که گفتیم، هیچکدام ظهور حجت خدا در روی زمین را به تاخیر نمیندازد؟ آیا این همه زشتی، پلیدی و سیاهی، دل نازنین امام عصر (عج) را به درد نمی آورد؟ آیا نباید در این شرایط، برای تنهایی امام زمانمان ارواحنا فداه خون گریه کنیم؟
راستی شاید شما هم شنیده باشید که می گویند: امام زمان (عج) غریب است؛ همانطور که براساس آموزه های دینی در آخرالزمان گفته می شود که مومنان هم غریبند؛ در این باره امام باقر (ع) در وصف مومن واقعی در روایتی ارزشمند، سه بار فرمود: «المومن غریب» بنابراین در این زمینه سوال اساسی اینجاست که آیا تاکنون از خود پرسیده اید که چرا امام زمان (عج) تعالی فرجه الشریف غریب است؟ در پاسخ به این سوال، اهل دل و کاوشگران معنا، پنج دلیل مختلف را برای غریبی و غربت مهدی فاطمه (س) نقل کرده اند که به ترتیب عبارتند از:
1- از آنجا که ما هنوز قدر ایشان را چنان که شایسته و بایسته است، نشناخته ایم و یادمان رفته که ولی نعمت واقعیمان کیست و ما اکنون بر سر سفره که نشسته ایم و نان و نمک که را میخوریم، امام زمان (عج) غریب است.
2- امام عصر (عج) را به دلیل آنکه از یاد رفته است، غریب می گویند و این بدان معناست که این روزها ذکر قلبی و زبانی ما شیعه نسبت به حضرت (عج) در جامعه کمرنگ شده است.
3- به این دلیل امام غایب را غریب می گویند که ایشان در بین ما، امام فرونهاده شده و وا گذاشته شده اس؛ یعنی امامی است که شیهیانش هم شکر نعمت حضور او را به جا نمی آورد.
4- به مهدی فاطمه (س) غریب می گویند، زیرا از سرزمین و دیار خویش و از نزدیکان و بستگانش دور افتاده است، در حالی که ایشان نیز به زندگی در مدینه و اطراف آن علاقمند است و اهل آن سرزمین و دیار است.
5- و در نهایت، کم بودن اعوان و انصار ایشلن علت غربت ایشان است، زیرا در لسلن عرب، به کسانی که به اندازه کافی، یار و یاور نداشته باشند غریب می گویند.